Aanpassen kruising Augustinushof

//Aanpassen kruising Augustinushof

Aanpassen kruising Augustinushof

De gemeente Veere gaat de kruising Augustinushof/Monnikendijk aanpassen. Op 1 mei 2017 start aannemingsbedrijf Jac Ton uit Serooskerke met de uitvoering. In deze brief leest u wat dit voor u betekent.

Werkzaamheden

Aannemingsbedrijf Jac Ton start maandag 1 mei met het aanpassen van de kruising. Vanwege de verkeersveiligheid wordt de bochtstraal veranderd en het kruispunt verhoogd aangebracht. Het trottoir aan de Monnikendijk wordt doorgetrokken richting het overloopterrein. De werkzaamheden gaan circa 2 weken duren, planning is weersafhankelijk.

Bereikbaarheid

De percelen in de Augustinushof zijn tijdelijk niet of moeilijk bereikbaar voor voertuigen. Hiervoor vragen wij uw begrip. De aannemer heeft van ons opdracht gekregen om de percelen zoveel mogelijk bereikbaar te houden. Als u problemen heeft met de bereikbaarheid van de woning, materialen wilt lossen of heeft u klanten, neem dan contact op met de uitvoerder van aannemingsbedrijf Jac Ton.

Parkeren auto’s

Wilt u met het parkeren van uw auto rekening houden dat u geen wegvak afsluit voor de aannemer en de hulpdiensten? Als de Augustinushof tijdelijk is afgesloten voor het verkeer vragen wij u om gebruik te maken van het parkeerterrein aan de Monnikendijk.

Download hier de gehele bewonersbrief en situatietekeningen.

By | 2017-11-07T18:55:22+00:00 april 13th, 2017|Geen categorie|

About the Author: