BHV Trainingen

//BHV Trainingen

BHV Trainingen

Op verzoek van collega’s, organiseert ONO in aanvulling op de voorjaarscursussen, dit jaar ook in het najaar BHV-opleidingen. U wordt van harte uitgenodigt (opnieuw) deel te nemen. Aanmelden kan via organisator Martijn Koppejan: martijnkoppejan@hotmail.com. Vermeld daarbij uw naam, geboortedatum, organisatie, de cursus waaraan u wil deelnemen en, in geval van BHV herhaling van een dagdeel, een reserve-datum voor als uw voorkeursdatum vol zit. Aanmelden graag voor 20 oktober, de definitieve planning volgt voor 27 oktober.

De opzet zal in principe hetzelfde zijn als in het voorjaar, d.w.z. herhalingslessen van een dagdeel (4 uur) waarin de belangrijkste zaken de revue passeren. De cursus levert (bij goed gevolg) het NIBHV certificaat op. Ook zullen we weer een volledige basiscursus verzorgen conform NIBHV.

De data zijn als volgt:

  • Dinsdag 4 december. Locatie: Mossels en Meer, Domburgseweg 85 in Oostkapelle. Herhaling BHV van vier uur, een ochtend- en middagcursus. Ochtendcursussen van 8-12 uur, middagcursussen van 13-17 uur.
  • Donderdag 6 december. Locatie: Mossels en Meer, Domburgseweg 85 in Oostkapelle. Herhaling BHV van vier uur, een ochtend- en middagcursus. Ochtendcursussen van 8-12 uur, middagcursussen van 13-17 uur.
  • Dinsdag 27 november en donderdag 29 november: Basiscursus BHV. Locatie: het Grand Café van Camping De Pekelinge, Landmetersweg 1 in Oostkapelle. Tijden van 8.30-17 uur. Eén dag eerste hulp en één dag brand en ontruiming.

Voor alle data geldt dat ze doorgaan bij voldoende animo (minimaal 8 personen). Kosten (excl. BTW):

  • BHV herhaling van 4 uur: € 60,- p.p. incl. koffie en thee;
  • BHV basis tweedaagse cursus: € 210,- lunch, koffie en thee.

Na aanmelding ontvangt u een factuur, uw inschrijving is definitief na betaling hiervan.

De cursus wordt verzorgd door Martijn Koppejan, Dorpsstraat 58, 4356 AK Oostkapelle. Tel. 0624784793, email: martijnkoppejan@hotmail.com

By |2018-09-26T05:54:54+00:00september 26th, 2018|Geen categorie|

About the Author: