Om de bouw van de MFA (Multi Functionele Accommodatie) Biggekerke aan de Schuitvlotstraat mogelijk te maken, wordt het terrein bouwrijp gemaakt.

Werkzaamheden en planning

Het terrein en de kavels worden bouwrijp gemaakt. Dit houdt in dat er riolering wordt aangebracht en een tijdelijke verharding van puin, zodat het bouwverkeer hiervan gebruik kan maken. Het bouwrijp maken van het terrein start op 29 mei en duren ca. 3-4 weken.

Verder zullen de ondergrondse containers worden verplaatsen naar en nog nader te noemen locatie. Dit zal in de laatste week van de zomer vakantie plaatsvinden.

De aannemer die de werkzaamheden voor ons uitvoert is aannemer Dostra uit s’Heer-Arendskerke. 

Wat betekent dit voor u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden?

Verkeer

Tijdens de rioolwerkzaamheden is de Schuitvlotstraat tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Schuitvlotstraat en Bankstraat.Aangrenzende percelen zijn wel altijd te voet bereikbaar. Uw auto kunt u elders in de omliggende straten parkeren. De aannemer zal u hierover nog nader informeren. Wilt u materialen lossen of heeft u klanten, belt u dan met de uitvoerder van Dostra voor verdere informatie en assistentie.

Het plaatsen van afvalbakken.

U wordt verzocht de afvalbakken en containers wel buiten het werkvak/afzetting te plaatsen zodat de ophaaldienst er bij kan. De aannemer kan u hierbij eventueel assisteren.

Bereikbaarheid voor hulpdiensten.

De hulpdiensten zijn ingelicht over deze werkzaamheden.

 

Contact vragen over de uitvoering aannemer Dostra

Als u vragen heeft over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer Johnny Huibregtse. Zijn mobielnummer is: (06)55858979

Contact overige vragen gemeente Veere

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer Waldo Geldof, senior toezichthouder van de afdeling Openbare Ruimte. Zijn telefoonnummer is (0118) 555 466. Zijn persoonlijke e-mailadres is w.geldof@veere.nl .

Contact buiten werktijden

Als er tijdens de uitvoering van de werkzaamheden problemen zijn buiten kantoortijden dan kunt u contact opnemen met de piketdienst van de gemeente Veere. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 0118-555444.

Download hier de situatietekening