Geachte Ondernemer,

Het jaarlijkse congres van de European Spas Association (ESPA) wordt dit jaar voor het eerst in Nederland gehouden! Dit is hét internationale congres op het gebied van wellness in relatie tot gezondheid en toerisme.

Professionals en vertegenwoordigers uit twintig Europese landen, komen naar Domburg, om daar hun kennis met elkaar te delen en te laten zien waar marktkansen liggen. Een unieke kans om, dicht bij huis, een dergelijk event bij te kunnen wonen en u wordt dan ook van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

PROGRAMMA

De volgende vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn om de laatste trends en ontwikkelingen toe te lichten:

  • Prof. Dr. Olaf Timmermans vertelt over de invloed van het recreëren in een kustgebied op de gezondheid en de kansen die een dergelijke omgeving biedt.
  • Herman Lier geeft uitleg over het toepassen van het Canvas businessmodel.
  • Yan Schroën benadert de heilzame werking van integrale geneeskunde.
  • Marleen van Griensven verzorgt een lezing over de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van wellness reizen.
  • Dr. Karin Lehmann vertelt over het eerste officiële therapeutische bos in Europa.

Voor een compleet programma van dag tot dag kunt u hier klikken.

AANMELDEN

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit congres? Klik hier om uzelf aan te melden en voor meer informatie over de inhoud en kosten. Houd er a.u.b. rekening mee dat het tot 31 maart tevens mogelijk is om een hotelkamer via de congreswebsite te boeken. Omdat eind mei een drukke periode is, kan het zijn dat er hierna geen accommodaties meer beschikbaar zijn. Wacht dus niet te lang met boeken!

BIJDRAGE LEVEREN

Het ESPA Congres biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om zichzelf te presenteren aan een internationaal gezelschap. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via espa2018@veere.nl