Exploitant verenigingsgebouw Nimmerdor in Grijpskerke

//Exploitant verenigingsgebouw Nimmerdor in Grijpskerke

Exploitant verenigingsgebouw Nimmerdor in Grijpskerke

Onderstaand schrijven ontving ik vandaag van de gemeente Veere

De gemeente Veere is met ca. 22.000 inwoners en 13 kernen een plattelandsgemeente. Er is een gevarieerd en gespreid aanbod van voorzieningen, waaronder in elke kern een dorpshuis(functie). In Grijpskerke is het verenigingsgebouw onderdeel van het woonzorgcomplex Nimmerdor. In dit gebouw bevinden zich ook 30 appartementen, een gymzaal en een aantal commerciële ruimtes.

Vanwege vertrek van de huidige exploitant zijn wij per 1 januari 2019 op zoek naar een

 

Exploitant verenigingsgebouw Nimmerdor in Grijpskerke

de functie

Als exploitant ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de accommodatie aan de gebruikers. De accommodatie bestaat uit een verenigingsgebouw met meerdere zalen.

De exploitant verricht onder andere de volgende werkzaamheden:

  • het exploiteren van het verenigingsgebouw: beheer, verhuur, schoonhouden, etc.;
  • het dagelijks onderhouden van de accommodatie;
  • toezicht houden op het gebruik van de accommodatie en indien nodig gebruikers aanspreken op gedrag.

Ook de schoonmaak van de gymzaal, die direct aan het verenigingsgebouw ligt, behoort tot je werkzaamheden.

Het verenigingsgebouw wordt op verschillende dagen op verschillende dagdelen gebruikt, en soms ook in het weekend. Dit vraagt een flexibele inzet van de exploitant.

Het profiel

Je hebt de vereiste horecapapieren in bezit, zoals de Verklaring Sociale Hygiëne, aangevuld met een diploma EHBO en BHV, of je bent bereid deze voor 1 januari 2019 te behalen. Daarnaast heb je affiniteit met het (Veerse) verenigingsleven en waar mogelijk stimuleer je de activiteiten. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel en hebt een klantgerichte instelling.

 

Vergoeding

Je werkt als zelfstandig ondernemer en bent daarom nietin dienst van de gemeente. Je ontvangt een vergoeding voor de schoonmaak van de gymzaal. De opbrengsten uit de verhuur zijn ook voor de exploitant, net als de opbrengsten uit de catering.

 

Meer informatie

Meer informatie nodig? Bel met Lisette Kaashoek van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, bereikbaar op (0118) 555 468.

 

Heb je belangstelling? Stuur je sollicitatiebrief met CV naar l.kaashoek@veere.nl. Je mail verwachten wij voor vrijdag 12 oktober 2018.

 

By |2018-09-27T19:37:14+00:00september 27th, 2018|Geen categorie|

About the Author: