MKB Zeeland

/MKB Zeeland
MKB Zeeland2017-11-07T18:55:18+00:00

 

Over ons

MKB- Nederland, regio Zeeland behartigt de belangen van het midden- en kleinbedrijf in Zeeland. Dit doen wij door middel van een stevige (regionale en landelijke) lobby en het organiseren van diverse activiteiten.

 

 

Missie en Visie

De missie van MKB-Nederland, regio Zeeland is het behartigen van belangen voor het mkb en voor haar leden in het bijzonder. De visie van MKB-Nederland, regio Zeeland is het realiseren van een gezond ondernemersklimaat, een goede leefomgeving een sterk innovatief vermogen voor het midden- en kleinbedrijf.

Samen met u gaan wij voor……

U als ondernemer heeft behoefte aan een gezond ondernemersklimaat, een goed bereikbare bedrijfsomgeving en zo weinig mogelijk lasten. MKB-Nederland, regio Zeeland helpt u daarbij door te werken aan een kansrijk ondernemersklimaat. Zo zijn wij met gemeenten en lokale beslissers in contact om de Zeeuwse economie te stimuleren en zetten we projecten in gang. Onder andere om bedrijventerreinen veiliger te maken en u de zakelijke mogelijkheden in Vlaanderen te laten ontdekken. Natuurlijk organiseren we ook activiteiten waar u interessante andere ondernemers of beslissers ontmoet.

Kortom Lobby, projecten en evenementen die ervoor zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. klik op het logo om naar de website te gaan!

[hungryfeed url=”http://www.mkb.nl/data/blog/19/rssfeed.xml” link_target=”_blank” template=”2″ max_items=”50″]