onderzoek tevredenheid ondernemers over de gemeente Veere

//onderzoek tevredenheid ondernemers over de gemeente Veere

onderzoek tevredenheid ondernemers over de gemeente Veere

Bent u tevreden over de dienstverlening van de gemeente Veere aan u als ondernemer? Zijn er punten waarop het beter kan? Uw mening telt! Daarom heeft de gemeente Veere u uitgenodigd om deel te nemen aan een Ondernemerspeiling en verzocht  een vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer tien minuten.

Inhoud vragenlijst

In de vragenlijst wordt  u gevraagd wat u, als ondernemer of bedrijf, vindt van de omgeving waarin uw bedrijf is gevestigd, de bereikbaarheid, uw contact met de gemeente, het economisch beleid en de service van de gemeente.

Waarom meedoen?

U bent als ondernemer belangrijk voor de gemeente. Daarom vinden zij het interessant om te weten hoe (on)tevreden u bent.  Dit onderzoek geeft  inzicht in hoe er verbetert kan worden in de dienstverlening en de uitvoering van beleid. Daarvoor gebruiken zij  uw antwoorden.

Hoe meedoen?

Volg de instructies in de brief die u gekregen heeft!

Schriftelijke vragenlijst opvragen en/of vragen?

Kunt u geen gebruik meer maken van de brief of vult u de vragenlijst liever op papier in, dan kunt u een schriftelijke vragenlijst opvragen bij Cor de Rijke via telefoonnummer 0118-555490 of via e-mail: onderzoeken@veere.nl.
Ook als u vragen heeft over het onderzoek kunt u contact met hem opnemen.

Meewerken kan tot en met vrijdag 9 juni 2017

Wij stellen het zeer op prijs als u aan dit onderzoek wilt meewerken. Wilt u zo vriendelijk zijn de vragenlijst uiterlijk vrijdag 9 juni 2017 in te vullen?

By | 2017-11-07T18:55:21+00:00 mei 23rd, 2017|Geen categorie|

About the Author: