Aan de hand van twee stappen geeft de Veilig Ondernemen Academie inzicht in uw huidige status omtrent cybercrime. In de eerste stap laat u uw bedrijfsnetwerk en website scannen door ThreadStone, onze technische partner die binnen een dag inzicht geeft in welke kwetsbaarheden zich bevinden in uw netwerk. Daarna gaan ze aan de slag met uw kennis. Met de Veilig Online Ondernemen Check krijgt u inzichtelijk waarop u zichzelf kunt verbeteren. Hiervoor verwijzen zij u graag door naar hun minicursussen.

Deze Academy helpt ondernemers veilig online zaken doen. De Veilig Online Ondernemen Check helpt ondernemers bij het bepalen van de prioriteiten. Via vier minicursussen kunnen ondernemers snel een overzicht krijgen van welke risico’s er spelen en welke keuzes ze kunnen maken om veilig online te werken.

Daarnaast bieden zij u de Cyber Risico Scan die op detailniveau de technische risico’s van de eigen website en online omgeving blootlegt. U ontvangt hierbij een rapport met verbeterpunten waarmee jij zelf of je IT-leverancier aan de slag kan. De Academy is gratis voor ondernemers als onderdeel van het project Veilig Zakelijk Internetten van VNO-NCW en MKB-Nederland

Lees meer>>>