verzakkingen in de Zuidstraat in Westkapelle

//verzakkingen in de Zuidstraat in Westkapelle

verzakkingen in de Zuidstraat in Westkapelle

Afgelopen week is er in de zuidstraat te Westkapelle een verzakking ontstaan. Deze verzakking is aanleiding voor de gemeente om maatregelen te nemen.

Probleem

Uit rioolinspectie blijkt de oorzaak van de verzakking een breuk in het hoofdriool. Voor Zuidstraat 105 is een zelfde verzakking zichtbaar en ook hier is een breuk in het hoofdriool aanwezig.

Werkzaamheden

Om de breuken te herstellen wordt er op beide locaties tot op het hoofdriool gegraven. De aannemer herstelt de breuken, vult de gaten op met zand en brengt de bestrating opnieuw aan. Aannemer Jac. Ton uit Serooskerke voert de werkzaamheden uit.

Omleiding

Op maandag 18 juni 2018 vanaf 07.30 uur wordt de omleidingsroute ingesteld. Dit is om de werkzaamheden veilig uit te voeren. De werkzaamheden duren ongeveer tot 13.00 uur. U wordt vriendelijk verzocht om de parkeervakken voor Zuidstraat 104 tot en met 120 vrij te houden. Hiervoor worden ook borden geplaatst.

Laden en lossen

Als u goederen wilt laden of lossen bij uw bedrijf, dan kunt u of uw leverancier langs de afzetting heen zo dicht mogelijk bij uw bedrijf komen. Houd hierbij rekening met uw veiligheid en die van de aannemer.

Vragen

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de heer Thomas van Sluijs, beleidsmedewerker riolering en water van de afdeling Openbare Ruimte. Zijn doorkiesnummer is (0118) 555209; zijn persoonlijke e-mail adres is t.van. s l uijs@veere.nl.

By |2018-06-16T13:54:47+00:00juni 16th, 2018|Geen categorie|

About the Author: