Werkzaamheden Wagenaarstraat Veere

//Werkzaamheden Wagenaarstraat Veere

Werkzaamheden Wagenaarstraat Veere

Onderstaand schrijven mocht ik ontvangen van de gemeente Veere 

Wat gaan we doen?

Voor huisnummers 16, 17 en 19 in de Wagenaarstraat bevind zich onder de bestrating een regenwaterrioolput, welke regenwater afvoert richting de watergang parallel gelegen aan t’ Singeltje.
Deze put bevindt zicht onder de bestrating en is niet zichtbaar. Om deze put en afvoerleiding te inspecteren is het noodzakelijk om deze op te zoeken en open te maken ten behoeve van de reiniging en inspectie.
We maken meteen van de mogelijkheid gebruik om de put goed in te meten met als doel om later een nieuwe mantoegankelijke afdekplaat aan te brengen.  Zodat we bij de volgende inspectie niet opnieuw deze voorbereidende werkzaamheden moeten uitvoeren. Na de inspectie gaan we de bestrating terug aanbrengen.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden starten op 7 december 2017 om ca. 8:00 uur. De voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Jac. Ton uit Serooskerke.
De rioolinspectie  wordt uitgevoerd door de firma M.J. Oomen uit Sprundel.

Wat betekent dit voor u?

Op 7 december is vanaf 8:00 uur de Wagenaarstraat afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. We streven er naar om de rijbaan aan het einde van de dag weer bereikbaar te maken voor het verkeer. Echter dit is afhankelijk van de voortgang van het werk en de weersomstandigheden. Om de werkzaamheden zo spoedig mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen om voor huisnrs. 14, 16, 17 en 19 geen auto’s te parkeren of andere materialen op te slaan.

Contact gemeente Veere

Als u nog vragen heeft kan u contact opnemen met de heer W. Geldof, projectleider van de afdeling openbare ruimte. Zijn doorkiesnummer is (0118) 555-466; zijn persoonlijke e-mailadres is w.geldof@veere.nl

 

By |2017-11-29T10:10:15+00:00november 29th, 2017|Geen categorie|

About the Author: